top of page

DOMOTICA

Bij Demec kan u terecht voor een domotica installatie die rekening houdt met uw wensen.  

Met domotica kan u al uw technische installaties beheren via 1 systeem wat zorgt voor een hoog comfort  en een intelligente woning!Te integreren installaties zijn vooral verwarming, ventilatie, beveiliging, audio & video, enz., ... 

ELEKTRICITEIT

Naast de domotica installatie hoort natuurlijk de elektrische installatie.  

Samen met de klant analyseren wij de ideeën en vertalen we ze tot een technisch ontwerp. Met een lichtstudie krijgt u een eerste advies en krijgen de ideeën vorm.

  

 

AUDIO & VIDEO

Onze audio & video oplossingen gaan van de eenvoudige netwerk-muziekspeler , home cinema systemen tot multiroom systemen waarbij in elke kamer dezelfde muziek is te horen of net niet en ieder in zijn eigen ruimte zijn favoriete nummers kan beluisteren.De meeste systemen zijn te integreren in de slimme installaties of te bedienen via smartphone.

VEILIGHEID

Uw woning moet een veilige thuishaven zijn.  

Een aanwezigheidssimulatie  met verlichting en rolluiken of screens kan hiertoe zeker bijdragen, maar ook andere maatregelen kunnen zeer nuttig zijn, videofonie,  toegangscontrole,  enz., ...

Communicatie naar buiten de woning is vaak wenselijk via mail, sms, telefonie, enz., ...

CENTRAAL

STOFZUIGSYSTEEM

Veel mensen genieten reeds van een centraal stofzuigsysteem.  

Met een centrale stofzuiger wordt het geluid buiten de woonruimten gehouden, het stof wordt naar buiten geëvacueerd en daardoor wordt er geen fijn stof terug naar binnen geblazen en is dit een zeer allergievriendelijke oplossing.

Daarnaast geeft het gebruik van enkel een slang  een groter werkcomfort.

bottom of page