top of page

Samen sterk geeft mooier werk

Domotica biedt mooie opportuniteiten voor de installateur.

Domotica laat zich makkelijk installeren doordat de intelligentie in het centraal systeem zit, daardoor is het risico op fouten minimaal.

De vele mogelijkheden en de integratie van andere technieken leveren boeiende projecten op met een hoge klanttevredenheid.

De modulaire uitbreidbaarheid geeft veel opties voor de toekomst en vaak zien we klanten later terug voor functionele uitbreidingen.

In renovatieprojecten is het soms moeilijk kabels in een oude installatie te vernieuwen of uit te breiden naar de hedendaagse behoeften.  Domotica kan daarbij zeer nuttig zijn om tijd te besparen en de bedienopties maximaal open te houden.U kan bij ons terecht voor:

* een bezoek met uw klant aan onze demoruimte met integratie van verwarming, ventilatie, multiroom audio, home cinema, camerabewaking en toegangscontrole bediend door sensoren, touch screens, tablets, ... incl. info en advies.

* technisch ontwerp met documentatie en schema's

* levering van materiaal voor elke fase van de werken

* info, advies en opleiding

* flexibele bijstand en service op de werfDemec helpt u graag in elke fase om de elektrische installatie van de toekomst aan te bieden aan uw klanten: de slimme woning.

Een samenwerking hoeft de klant niets meer te kosten daar de werken van de installateur en de integrator complementair zijn.  Bovendien doet iedere partij waar hij het beste in is en komt dit ten goede aan de efficiëntie wat resulteert in betere resultaten en meer tevreden klanten.Contacteer ons om meer te weten te komen over hoe we via samenwerking de klanten kunnen verblijden met een slimme woning!

 

bottom of page