top of page

Samen sterk geeft mooier werk

Domotica is de installatie voor vandaag en morgen.

Door het gebruik van intelligente onderdelen biedt domotica vele voordelen voor de gebruiker.  Zoveel mogelijk technieken worden geïntegreerd op een slimme, maar eenvoudige manier zodat de bediening ervan comfortabeler wordt.

In een slimme woning wordt informatie over de verschillende systemen uitgewisseld, zoals bvb. temperatuur, aanwezigheid, status van de woning of installatie, tijd, enz... Door de flexibele aanpasbaarheid en uitbreidbaarheid kan de installatie makkelijk inspelen op veranderende behoeften van de klant of veranderende evoluties van de techologie.

Vandaag kunnen we vaststellen dat de overgebleven domoticasystemen meestal de juiste keuzes hebben gemaakt op vlak van technologie, protocol  en ontwikkeling.   Ook de interconnectiviteit tussen systemen kan vaak worden opgelost.

De integrator.

Als architect is het niet eenvoudig om de snel evoluerende technologieën en regelgeving te volgen en toe te passen.  Als integrator zijn we ideaal geplaatst en opgeleid om hierin aan te vullen.  Bij Demec investeren we in opleiding en studie en samen met een uitgebreide ervaring zijn we de ideale partner om uw klant advies te geven m.b.t. het sturen en conceptueel ontwerpen van de verschillende technieken.U kan bij ons terecht voor:

* een bezoek met uw klant aan onze demoruimte met integratie van verwarming, ventilatie, multiroom audio, home cinema, camerabewaking en toegangscontrole bediend door sensoren, touch screens, tablets, ... incl. info en advies.

* technisch of conceptueel ontwerp met documentatie en schema's

* implementatie van het project op en gefaseerde manier

* info, advies en opleiding

* flexibele service ook na opleveringDemec helpt u graag in elke fase om de elektrische installatie van de toekomst aan te bieden aan uw klanten: de slimme woning.

Een samenwerking hoeft de klant niets meer te kosten daar de integrator complementair is aan zijn collega's.  Bovendien doet iedere partij waar hij het beste in is, de integrator neemt vaak een coördinerende rol op en dit komt ten goede aan de efficiëntie wat resulteert in betere resultaten en meer tevreden klanten.Contacteer ons voor een afspraak om te kijken hoe Demec u kan helpen in het aanbieden van een slimme woning aan uw klanten.

bottom of page